Bruggesteenweg 295
8830 Gits
Bouwen aan een hecht team
Bouwen aan een hecht team

Om de uitdagendste renovatieprojecten tot een goed einde te brengen is teamwerk van het allergrootste belang. Daarom investeren we bij De Woonwaaier in een goede begeleiding van al onze medewerkers. Alleen zo groeien ze uit tot een echte meerwaarde binnen ons bedrijf en voor onze klanten.

Opleiding on-the-job

Ga je aan de slag bij De Woonwaaier? Dan kom je terecht in een hechte ploeg vaklui die op elkaar zijn ingespeeld. Om ervoor te zorgen dat ook jij snel deel uitmaakt van dat geolied team, proberen we er in de mate van het mogelijke op te letten om een meer ervaren medewerker in tandem met jou te laten werken. Zo leer je meteen hoe het er bij ons aan toegaat. Van een opleiding on-the-job gesproken!

Werken bij
Samen werken en genieten

Om als collega’s goed met elkaar op te schieten, is het noodzakelijk dat we elkaar ook op andere vlakken leren kennen. Daarom organiseren we doorheen het jaar meerdere teamactiviteiten waarbij we elkaar op een andere manier ontdekken. We eten samen en praten wat bij tijdens een drankje. Voor de zomervakantie nodigen we jou en je partner ook van harte uit op onze zomerbarbeque. De ideale gelegenheid om de teambanden nog meer aan te halen en samen te genieten van het geleverde werk.

Waag je kans

Heb je een hart voor de bouwwereld en zie je het helemaal zitten om bij De Woonwaaier aan de slag te gaan om totaalrenovatie projecten mee te realiseren? Dan maken we graag kennis met jou! We zijn regelmatig op zoek naar metselaars en projectleiders met talent en goesting om te werken. Bovendien is er elke dag wel iets bij te leren.

Werken bij
Vacatures
Werken bij
Projectleider renovatie
Ontdek deze vacature
Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan