Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Badkamerrenovatie, meer dan een badkuip!

Badkamerrenovatie is zoveel meer dan een nieuwe badkuip. Bij De Woonwaaier tref je een allround verbouwpartner die jouw badkamer in een volledig nieuw kleedje stopt en jou volledig ontzorgt.

 

Kom alles te weten over badkamerrenovatie

 

Badkamerrenovatie van a tot z

De renovatie van een badkamer houdt veel meer in dan de plaatsing van een nieuwe badkuip of douchecel. Vaak zijn er heel wat andere aanpassingen nodig om van je badkamerruimte een ideaal ontspanningsoord te maken. Dan komt de expertise van De Woonwaaier meer dan van pas. Bij ons vind je niet alleen de nodige begeleiding bij de renovatie van de badkamer zelf, maar ook voor alles wat erbij komt kijken.

 

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de bestaande ruimte moet worden vergroot. Of dat bepaalde muren moeten worden verplaatst en een hellend dak moet worden rechtgetrokken. Ook voor dat soort ruwbouwwerken zit je goed bij De Woonwaaier. Zo hoef je maar met één partner in zee te gaan die alles voor je regelt. Van ruwbouw tot afwerking.

De Woonwaaier is jouw expert in badkamerrenovatie.

Badkamerrenovatie: van ruwbouw tot vloer

Een badkamer renoveren begint meestal met de afbraak van de oude inrichting. Daarna komt er een heel proces op gang, gaande van leidingen leggen, elektriciteit conform maken tot vloeren leggen en betegelen. Wat als je nu eens een specialist in badkamerrenovatie vindt die alle deze werkzaamheden in eigen beheer uitvoert? Met De Woonwaaier vertrouw je op de kennis en kunde van een allround renovatiespecialist. Ruwbouw, verwijderen en/of plaatsen van draagmuren, pleisterwerken, elektriciteit, sanitair en vloeren: De Woonwaaier zet zijn beste beentje voor om jouw badkamerrenovatie tot een goed einde te brengen.

Ga voor een totale badkamerrenovatie met De Woonwaaier.

Badkamerrenovatie met De Woonwaaier

De Woonwaaier heeft behalve de nodige expertise ook een gigantisch grote toonzaal waarin je alle mogelijke materialen van dichtbij kunt bekijken. Bewonder onze tegelcollecties, bekijk voorbeeldbadkamers en vraag tegelijk raad aan onze ervaren medewerkers voor de aanpak van jouw badkamerrenovatie.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor badkamerrenovatie door De Woonwaaier? Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan