Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Allround expert in ruwbouw

De ruwbouw van een woonproject is een uiterst belangrijke aangelegenheid die het succes van de verdere afwerking van je droomwoning in grote mate bepaalt.

Kies daarom voor een ervaren partner die jouw ruwbouwproject professioneel uitvoert.

 

Maak kennis met de mogelijkheden voor ruwbouw

 

 

Wat is ruwbouw?

Ruwbouw is een vlag die heel wat ladingen dekt. Stevige funderingen voorzien, vloerplaten leggen, roosteringen en binnen- en buitenmuren metselen: we doen het allemaal. Daarnaast zijn ook gevelmetselwerk en de aanleg van septische en regenwaterputten een kolfje naar onze hand. Bij De Woonwaaier voeren we alle mogelijke ruwbouwwerken zorgvuldig uit.

 

Jouw allround ruwbouwpartner

De grote troef van De Woonwaaier? Wij pakken alle werken aan. Stel dat jij je keuken of badkamer wil renoveren en de ruimte zelf moet ook aangepast worden – muren uitbreken en bijkomende wanden plaatsen of hellende wanden gelijk maken. Dan zorgen wij voor al die werken. Niet alleen de renovatie van de keuken of badkamer zelf dus, maar ook alle aanpassings- en ruwbouwwerken die nodig zijn. Zo hoef jij maar één partner in te schakelen die alle werken voor zijn rekening neemt.

Kies voor een specialist in ruwbouw.

Ruwbouwwerken in de beste handen

Bij De Woonwaaier beschikken we over vele ervaren medewerkers in verschillende domeinen van ruwbouw. Zo zijn we zeker dat we altijd de beste krachten naar jouw werf kunnen sturen. Dankzij de gezamenlijke expertise van onze medewerkers slagen we erin om jouw renovatieproject tot een goed einde te brengen en al jouw wensen en verwachtingen te realiseren.

Ontdek alle troeven van deze ruwbouwspecialist.

Vraag informatie over ruwbouwwerken

Ben je op zoek naar meer informatie over de ruwbouwwerken die nodig zijn om jouw droomwoning tot leven te wekken? Dan staan we graag voor je klaar met raad en daad. Kom langs en leg ons je plannen voor. Dan bekijken onze medewerkers samen met jou hoe we jouw project het best aanpakken.

 

Meer weten over de ruwbouwmogelijkheden van jouw verbouwproject? Neem dan snel contact met ons op!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella