Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Ga voor renovatie van je keuken!

Een geslaagde renovatie van je keuken? Die begint en eindigt bij De Woonwaaier! Van opmeting en ontwerp tot plaatsing en nazorg: wij garanderen jou een totaalconcept zonder zorgen!

 

Ontdek hoe wij de renovatie van je keuken aanpakken!

Renovatie van je keuken: totaalbenadering

Weet je wel zeker dat je huidige keuken aan renovatie toe is, maar heb je hoegenaamd geen inspiratie voor hoe je nieuwe keuken er moet gaan uitzien? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In onze uitzonderlijk grote toonzaal word je helemaal ondergedompeld in de keukensfeer. Je vindt er talloze tentoongestelde keukenopstellingen die je tot in de kleinste details kunt bewonderen.

De Woonwaaier maakt hier ook het verschil door naast ontwerp en plaatsing ook alle bijhorende werken voor zijn rekening te nemen, zoals openingen wijzigen, nieuwe sanitaire leidingen en nieuwe vloeren leggen.

Ga voor een complete renovatie van je keuken.

Renovatie van je keuken: het zit ‘m in de details

Kies je voor een renovatiekeuken van bij De Woonwaaier? Dan geniet je van een keuken die afgewerkt is tot in de kleinste puntjes. Gekleurde binnenkanten zonder meerprijs, softcloselades, plinten van 10 centimeter hoogte voor meer kastruimte: het zit allemaal begrepen in ons aanbod.

Met De Woonwaaier wordt een toprenovatie van je keuken werkelijkheid.

Renovatie van je keuken: haarfijn ontwerp

Bij De Woonwaaier nemen we graag de nodige tijd om de renovatie van jouw keuken uiterst grondig voor te bereiden. Daarbij houden we rekening met alles wat komt kijken bij de renovatie van je keuken. Elektriciteits- en pleisterwerken of vloeren: bij De Woonwaaier zetten we al onze expertise in om jouw project tot een goed einde te brengen. Jouw voordelen zijn glashelder: je gaat in zee met één partner die alle werken zelf coördineert en uitvoert volgens de regels van de kunst.

 

In onze grote toonzaal zijn maar liefst 30 soorten fronten beschikbaar en dat in verschillende afmetingen. Daarbij hanteren we geen vaste modules, maar kies je zelf de opstelling die je wenst. De keukenapparatuur die we inbouwen, is hoogtechnologisch en van zeer hoge kwaliteit.

Ervaren partner voor de renovatie van je keuken

Met De Woonwaaier geef je een ervaren specialist de kans om de renovatie van jouw keuken in handen te nemen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan garant voor een professioneel ontwerp dat we na jouw goedkeuring feilloos bij jou ter plaatse realiseren.

 

Ben je benieuwd hoe De Woonwaaier jou begeleidt bij de renovatie van je keuken? Geef ons dan vandaag nog een seintje!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie