Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Alle technieken in de juiste handen

De Woonwaaier beschikt over alle knowhow om jouw totaalrenovatieproject in goede banen te leiden. Elektriciteit, sanitair of ventilatie: wij nemen al deze technieken in handen dankzij de juiste expertise en de juiste mensen!

 

Vraag raad aan onze specialisten!

 

Het belang van technieken

Bij een renovatie moet je ervoor zorgen dat de technische kant van de zaak helemaal in orde is. Dit verhoogt niet alleen het comfort van je gerenoveerde woning, het heeft ook belang in verband met veiligheid. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de capaciteit van je elektrische installatie niet meer volstaat. Ook verwarmings- en ventilatienoden nemen we mee in het verhaal van duurzame technieken. Bij De Woonwaaier hebben we alle nodige expertise in huis. Behalve vakbekwame specialisten in metselarij en ruwbouw, tellen we ook heel wat specialisten in onze rangen die van wanten weten met alle noodzakelijke technieken die komen kijken bij een succesvolle renovatie.

Begin te renoveren met de hulp van een expert in technieken.

Van elektriciteit tot ventilatie: de troeven van technieken

Dankzij de globale aanpak van De Woonwaaier voeren we alle werkzaamheden uit in de juiste volgorde en nemen we alle maatregelen die nodig zijn voor de installatie van alle technieken. Onze mensen zijn perfect op de hoogte van alle wetgeving en veiligheidsregels rond elektrische installaties en voeren alle elektriciteitswerken uit met kennis van zaken. Dat geldt ook voor de aanleg van alle sanitaire installaties in je huis. Leidingen leggen en aansluiten, een performant verwarmingssysteem plaatsen, al dan niet in combinatie met vloerverwarming: met De Woonwaaier kan het allemaal!

Ga voor een renovatiespecialist met de juiste technieken.

Jouw specialist in technieken

Ben je op zoek naar een expert in totaalrenovatie en alle noodzakelijke technieken? Steek dan zeker je licht op bij De Woonwaaier. Onze gespecialiseerde medewerkers nemen jouw project volledig in handen en bereiden een volledig verbouwconcept voor. Daarin hebben ze al meteen aandacht voor de installatie en plaatsing van alle nodige technieken. Sanitair, elektriciteit en ventilatieoplossingen? De Woonwaaier schenkt jou een afgewerkte en volledig verbouwde woning dankzij alle knowhow die je vindt bij een en dezelfde partner. Jouw voordeel is duidelijk: je hoeft niet met een stoet aan aannemers in zee te gaan. Want De Woonwaaier coördineert en voert uit zonder dat jij je ergens zorgen om hoeft te maken.

Wil je meer weten over de verbouwoplossingen die De Woonwaaier je biedt met daarin aandacht voor alle noodzakelijke technieken? Neem dan nu contact met ons op!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie