Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Specialist in totaalrenovatie

Met De Woonwaaier kies je voor een expert in totaalrenovatie die jouw verbouwing vakkundig en compleet aanpakt.
Het resultaat: een feilloze renovatie die jou je droomwoning oplevert zonder zorgen!

 

Ga voor totale ontzorging bij jouw totaalrenovatie

Totaalrenovatie begint bij ontwerp

Bij De Woonwaaier laten we niets aan het toeval over. Op basis van jouw wensen en voorkeuren stellen we een 3D-ontwerp op. Dat geeft jou al meteen een helder beeld van hoe jouw woonproject er gaat uitzien. Uiteraard luisteren we naar jouw feedback en passen we ons ontwerp graag nog aan. Zijn we het eens over de totaalrenovatie? Dan is het tijd voor een glasheldere offerte die elke fase duidelijk weergeeft en jou zo een overzichtelijk kostenplaatje schenkt.

 

Aan de slag met je totaalrenovatie

Keurde je onze offerte goed? Dan is het tijd voor de opmaak van onze projectplanning. Daarvan blijf je op elk moment op de hoogte. Meer nog, je krijgt zelfs een exemplaar van de planning mee naar huis. Zo ben je gerust: jouw totaalrenovatie is bij De Woonwaaier in de allerbeste handen.

Ontdek totaalrenovatie bij De Woonwaaier.

Eén aanspreekpunt bij totaalrenovatie

Niets zo hinderlijk als een opeenvolging van verschillende contactpersonen voor jouw totaalrenovatieproject. Zo dreig je in een complex verhaal te verzanden. Niets van dat alles bij De Woonwaaier! Bij ons krijg je één contactpersoon toegewezen die jouw totaalrenovatieproject opvolgt van a tot z. Zo heb je altijd een aanspreekpunt dat je bovendien van elke stap op de hoogte houdt.

Ontdek totaalrenovatie bij De Woonwaaier.

Totaalrenovatie door experts

De Woonwaaier heeft heel wat bouw- en verbouwexperts in dienst, maar werkt voor totaalrenovatie ook samen met een schare vaste partners die elk op hun domein garant staan voor de uitvoering van gespecialiseerde werkzaamheden. De coördinatie en follow-up van al deze partners ligt helemaal in onze handen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

 

Ga voor totaalrenovatie met De Woonwaaier

Ben je op zoek naar een ervaren partner voor de uitvoering van jouw totaalrenovatieproject? Dan is De Woonwaaier jouw ideale oplossing! Kom langs in onze uitzonderlijk grote toonzaal en laat je inspireren en informeren over alle verbouwopties voor jouw droomwoning. Onze medewerkers begeleiden je van bij de start bij alle mogelijkheden en staan je bij met raad en daad.

 

Benieuwd naar de ruime waaier van totaalrenovatie-opties bij De Woonwaaier? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies