Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Totaalpartner in interieurafwerking

Nood aan een woning of werkruimte die tot in de puntjes is afgewerkt? Interieurafwerking is de sleutel tot het creëren van een ruimte die jouw persoonlijkheid uitstraalt. Met De Woonwaaier kies je voor een expert in totaalrenovatie die jouw verbouwing vakkundig en compleet aanpakt van ruwbouw tot interieurafwerking.

 

Ga voor een totaalinrichting met hoge afwerkingsgraad

Specialist in de plaatsing van tegels en parket

In een totaalrenovatieproject is de plaatsing van een kwaliteitsvolle vloer een van de belangrijkste fases in de afwerking van jouw droomwoning.

 

Bij De Woonwaaier vind je de perfecte tegel voor elke ruimte. Op zoek naar een mooie vloer van keramische tegels of eerder fan van betontegels of badkamertegels? In onze uiterst ruime toonzaal bieden we je een brede keuze van de meest uiteenlopende tegelsoorten aan. Ook liefhebbers van parket kunnen in onze toonzaal terecht voor uitgebreide parketcollecties.

 

Niet alleen voor de selectie van de juiste materialen, maar ook voor een professionele plaatsing van de tegels en parket kan je bij ons terecht.

Ga voor een expert in interieurafwerking als De Woonwaaier.

Kasten op maat

Bij De Woonwaaier blijft geen vierkante centimeter ruimte onbenut dankzij onze specialisatie in kasten op maat. Vanuit onze ervaring met maatwerk zorgen we voor aangepaste kasten in elke ruimte. Keukenkasten op maat en volgens jouw smaak, ingemaakte kasten in hal en living met een bijpassend tv-meubel? Bij ons kan het allemaal.

Ontdek interieurafwerking bij De Woonwaaier.

Binnendeuren in alle maten

Ben je benieuwd om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment binnendeuren? Dan nodigen we je maar al te graag uit in onze uiterst ruime toonzaal. Binnendeuren in steellook, gelakte deuren of massieve deuren? Van elk type vind je een of meerdere voorbeelden.

 

Ervaren partner in interieurafwerking

Ben je op zoek naar een ervaren partner in interieurafwerking? Dan is De Woonwaaier jouw ideale oplossing! Kom langs in onze uitzonderlijk grote toonzaal in Gits en laat je inspireren en informeren over alle materialen voor jouw droomwoning.

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier