Bruggesteenweg 295
8830 Gits

De troeven van parket

Bij De Woonwaaier vind je een allround renovatiepartner die behalve de ruwbouwwerken ook de volledige afwerking van je project voor zijn rekening neemt. Daarbij hoort ook vloerafwerking met hoogwaardig parket.

 

Kom ons ruime gamma parket nu bewonderen

 

Parket staat voor authentieke sfeer

Een parketvloer is een blijver. Je vindt hem terug in oudere panden, maar ook verbouwers kiezen geregeld voor parket. En dat is geen toeval. Want parket brengt een heel aparte sfeer in je woning. Dankzij de warme uitstraling van een houten parketvloer baadt je huis in een authentiek karakter waarin jij en je huisgenoten zich meteen thuis voelen.

 

Ruime keuze aan parket

Het grote voordeel bij De Woonwaaier: onze uiterst ruime toonzaal waarin je alle materialen ziet en voelt. Dat geldt ook voor onze uitgebreide parketcollecties. Die staan tentoongesteld zodat jij een grote keuze hebt en gegarandeerd je favoriete parkettype selecteert. Hulp nodig bij de selectie? Dan staan onze ervaren medewerkers graag voor je klaar. Zij luisteren naar jouw wensen en behoeften en raden je op basis daarvan de juiste parkettypes aan. Want de ene parketsoort is de andere niet. De Woonwaaier biedt ook vinylparket aan, een interessante optie voor keuken en badkamer aangezien deze vloerbekleding waterbestendig is.

Met parket kies je voor authentieke sfeer in huis.

Nooit in een lastig parket

Met De Woonwaaier kom je nooit in een lastig parket. We nemen de volledige renovatiewerken op onze schouders en ontzorgen je helemaal. Van ruwbouwwerken tot de keuze en plaatsing van jouw ideale parketsoort: we doen het allemaal en houden je nauwkeurig op de hoogte van elke fase in je renovatieproject. Zo weet je altijd waaraan en waaraf.

Laat je inspireren door onze uiterst ruime parketcollecties.

Ga voor parket!

Wil jij je woning doen baden in een authentieke en warme sfeer? Ga dan voor parket als vloerbekleding. Dankzij deze kwaliteitsvolle vloerafwerking geniet je jarenlang van een mooie en sterke vloer die altijd zijn waarde behoudt. De Woonwaaier helpt je graag bij de selectie van de parketvloer die het best bij je past.

 

Ben je op zoek naar een uiterst ruime keuze aan parket? Dan is een bezoekje aan onze grote toonzaal een meer dan goede aanrader! Neem vandaag nog contact met ons op!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan