Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Specialist in de plaatsing van tegels

Een mooie tegelvloer in leefruimtes en/of badkamer is de kers op de taart van elk verbouwproject. Bij De Woonwaaier staan we je bij met advies en uitvoering van alle tegelwerken.

 

Check nu alle mogelijkheden voor de plaatsing van tegels

 

Voorbereiding en plaatsing van tegels

In een totaalrenovatieproject is de plaatsing van een kwaliteitsvolle vloer een van de belangrijkste fases in de afwerking van jouw droomwoning. Bij De Woonwaaier hebben we alle expertise die nodig is om deze job tot een goed einde te brengen. Eerst breken en graven we de bestaande vloer uit waarna we de nodige maatregelen nemen voor de plaatsing van vloerisolatie en een nieuwe chapelaag. Daarna volgt dan de plaatsing van de nieuwe tegels die je op voorhand in onze ruime toonzaal komt uitkiezen.

 

Tegels op tegels leggen

Is de bestaande vloer van je woning nog in goede staat en vertoont het vloeroppervlak geen verzakkingen of andere onvolkomenheden? Dan is het perfect mogelijk om een nieuwe vloer te creëren door tegels op tegels te leggen. Dat doen we door de nieuwe tegelvloer te verlijmen op de bestaande vloeroppervlakte.

De Woonwaaier is jouw allround renovatiepartner, ook voor tegels.

Tegels voor elke ruimte

Bij De Woonwaaier vind je tegels voor elke ruimte. Op zoek naar een mooie vloer van keramische tegels of eerder fan van betontegels of badkamertegels? In onze uiterst ruime toonzaal bieden we je een brede keuze van de meest uiteenlopende tegelsoorten aan. Zo maak je in alle rust de juiste keuze, daarbij volledig begeleid door onze ervaren medewerkers.

Ga voor een specialist in tegels.

Tegels in alle soorten

Behalve keramische tegels is ook natuursteen een goede optie voor wie op zoek is naar een passende vloer. En ook voor groter plaatwerk voor bijvoorbeeld badkamerwanden ben je bij ons aan het goede adres. Niet alleen voor de selectie van de juiste materialen, maar ook voor een professionele plaatsing van de tegels van jouw voorkeur.

 

Ben je op zoek naar een ervaren plaatser van tegels bij de uitvoering van een totaalrenovatieproject? Dan is De Woonwaaier jouw ideale oplossing. Ontdek snel alle mogelijkheden!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie