Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Ruim gamma binnendeuren voorgesteld

De Woonwaaier is een allround renovatiespecialist die bij de verbouwing van je woning ook instaat voor de renovatie van je binnendeuren. Geen zuivere deureninstallateur dus, maar wel als onderdeel van de totaalservice die we jou bieden

Bij De Woonwaaier stap je binnen in een uiterst ruime toonzaal waarin je alles vindt om jouw ideale woning vorm te geven. Ramen, deuren, tegels: het zijn maar een paar van de vele onderdelen die jouw woondroom tot leven brengen.

 

Zet de deur open voor ons ruime gamma deuren!

Binnendeuren in alle maten

Heb je verbouwplannen? Dan moet je bij duizend en een zaken stilstaan. Ruwbouwwerken, uitbreiding, verwijdering van draagmuren én een feilloze afwerking met ramen en deuren. Bij De Woonwaaier vind je alles wat jij nodig hebt voor een geslaagd renovatieproject bij één partner. Geen nachtmerriescenario dus waarbij je van de ene naar de andere partner holt om alles te vinden wat je zoekt. Dankzij ons uiterst ruime gamma binnendeuren tref jij gegarandeerd jouw ideale deuren aan. In onze toonzaal kun je de verschillende types rustig vergelijken en krijg je de kans om van gedachten te wisselen met onze ervaren medewerkers.

 

 

Stalen, glazen of massieve deuren? Wij weten raad

Heb je een voorkeur voor stalen deuren? Of droom je al jaren van stijlvolle glazen deuren in je gerenoveerde woning? Bij De Woonwaaier zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Binnendeuren in steellook, gelakte deuren of massieve deuren? Van elk type vind je een of meerdere voorbeelden in onze toonzaal. Zo zie je meteen of de deur die jij in gedachten had ook effectief in jouw plaatje past.

 

 

Binnendeuren als onderdeel van totaalconcept

Een exclusieve deurenleverancier zijn we niet. Maar we willen jou wel een allesomvattend renovatieaanbod bieden. En daarbij horen natuurlijk ook binnendeuren. Die leveren en plaatsen we volgens de regels van de kunst, zodat jij achteraf geniet van een renovatieproject dat volledig af is.

Dit is ons uitgebreide assortiment binnendeuren.

Ontdek ons gamma binnendeuren

Ben je benieuwd om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment binnendeuren? Dan nodigen we je maar al te graag uit in onze uiterst ruime toonzaal in Gits. Daar dompelen we je onder in een echte totaalbeleving: behalve het deurengamma tref je er ook een ruime keuze aan tegels aan en zie je diverse voorbeelden van raamprofielen. Daarnaast wandel je ook langs een heleboel keuken- en badkameropstellingen en kom je in contact met alle materialen en technieken die we aanbieden.

 

Wil je de ideale binnendeuren voor jouw project selecteren? Dan verwelkomen we je graag in onze toonzaal.
Neem vandaag nog contact met ons op!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella