Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Renovatie van je ramen bij totaalproject

De Woonwaaier is een allround renovatiespecialist die bij de verbouwing van je woning ook instaat voor de renovatie van je ramen. Geen zuivere rameninstallateur dus, maar wel als onderdeel van de totaalservice die we jou bieden.

 

Zo realiseren we de renovatie van je ramen

Renovatie van je ramen als onderdeel van project

Om een maximale totaalservice te bieden, nemen we als onderdeel van jouw renovatieproject graag de renovatie van je ramen en deuren voor onze rekening.  Dankzij deze extra service wordt jouw renovatie echt een totaalproject in handen van één bekwame partner. Van ontzorging gesproken: bij De Woonwaaier is dat meer dan een modewoord!

Zet de puntjes op de i met de renovatie van je ramen.

Renovatie van je ramen: aluminium en pvc

De Woonwaaier werkt met profielen van het bekende merk Sapa. Die zijn beschikbaar in aluminium en pvc en staan garant voor buitenschrijnwerk van hoge kwaliteit. De Woonwaaier beschikt bovendien over een uiterst ruime toonzaal in het West-Vlaamse Gits. Daar bewonder je verschillende voorbeelden van raamprofielen en krijg je de kans om je totaalrenovatieproject te bespreken terwijl je alle keuzes maakt met de nodige inspiratie in onze toonzaal.

Ga voor renovatie van je ramen met De Woonwaaier.

Renovatie van je ramen: mooie meerwaarde

Ben je van plan om je keuken of badkamer onder handen te nemen? Dan ga je graag grondig te werk. Behalve de keuken of de badkamerinrichting zelf is daarbij vaak ook een renovatie van ramen en deuren aan de orde. Ook die klussen nemen we er bij De Woonwaaier graag bij. Het resultaat liegt er dan ook niet om: jij geniet binnen de kortste keren van een compleet afgewerkte ruimte. En dat onder de vleugels van één ervaren partner. Die jou permanent op de hoogte houdt van de stand van zaken. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en is je renovatieproject in de beste handen.

 

Wil je kennismaken met onze totaalaanpak voor renovatie, waaronder ook die van je ramen? Dan maken we graag kennis met jou! Maak nu een afspraak!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els