Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Draagmuur verwijderen? Wij doen het!

Bij een totaalrenovatieproject hoort vaak ook het verwijderen van een draagmuur. Bij De Woonwaaier gaan we op een veilige en correcte manier om met draagmuren. Zo ben je zeker van de juiste aanpak voor jouw project!

 

Ontdek alle mogelijkheden!

Kies een specialist voor het verwijderen van een draagmuur.

Waarom draagmuur verwijderen?

Een draagmuur verwijderen kan nodig zijn om van je totaalrenovatieproject een echt succes te maken. Door het uitbreken van een draagmuur creëer je niet alleen meer ruimte, je gaat ook voor extra lichtinval en breidt de inrichtingsmogelijkheden van je woning gevoelig uit.

Het spreekwoord ‘Bezint eer ge begint’ gaat meer dan ooit op voor hoe je omgaat met een draagmuur. Bij De Woonwaaier zijn we gespecialiseerd in ruwbouw bij verbouwingen en hebben we de nodige professionals in onze rangen die dit soort werken deskundig uitvoeren. Daarbij is het van groot belang om op voorhand de opties correct in te schatten. Is het mogelijk om een bepaalde steunmuur te verwijderen of doen we er beter aan om een alternatieve oplossing te zoeken? Onze specialisten weten altijd raad!

Draagmuur verwijderen vereist structurele kennis

Om een draagmuur op een verantwoorde manier te verwijderen, is een deskundige aanpak een noodzaak. Bij De Woonwaaier gaan we structureel te werk door eerst te zorgen voor de nodige schorings- en stutwerken voordat we de draagmuur zelf gaan verwijderen. Daarna plaatsen we ook de nieuwe draagbalk. Dankzij onze jarenlange expertise garanderen we je een feilloze ruwbouwfase waarin ons oog voor detail aan geen enkele onvolkomenheid voorbijgaat. Het resultaat: een maximaal gebruik van de beschikbare oppervlakte met de nodige ruimte en lichtinval.

Draagmuur verwijderen? Kies voor een expert!

De Woonwaaier biedt jou de noodzakelijke expertise op het vlak van draagmuren. Een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde totaalrenovatie. Dankzij onze kennis van ruwbouw en structurele aanpassingswerkzaamheden kan jij gerust zijn: jouw project is in de beste handen!

 

Heb je vragen over de praktische hindernissen die jouw renovatieproject meebrengen? Twijfel je of het raadzaam is een draagmuur te verwijderen om zo meer ruimte te creëren? Roep dan vandaag nog de hulp in van de ruwbouwspecialisten bij De Woonwaaier!

 

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els