Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Voor het betere kastenwerk

Bij De Woonwaaier blijft geen vierkante centimeter ruimte onbenut dankzij onze specialisatie in kasten op maat.

 

Ontdek alle mogelijkheden voor maatwerkkasten!

 

Maatwerkkasten voor perfecte harmonie

Ben je op zoek naar een rustige en gebalanceerde inrichting voor je woning? Dan heeft De Woonwaaier de ideale oplossing voor jou! Vanuit onze ervaring met maatwerk zorgen we voor aangepaste kasten in elke ruimte.

 

Keukenkasten op maat en volgens jouw smaak, ingemaakte kasten in hal en living met een bijpassend tv-meubel? Bij ons kan het allemaal. Zo schenken we jou een harmonieuze woninginrichting die bovendien een mooi organisch geheel vormt en altijd in het oog springt bij al wie op bezoek komt in je woonst.

Met kasten op maat benut je je woonruimte maximaal.

Kasten van topkwaliteit

De Woonwaaier staat garant voor kasten van uiterst hoge kwaliteit. Die garantie kunnen we met gerust gemoed geven omdat we de maatwerken in eigen beheer uitvoeren en tegelijk instaan voor de feilloze plaatsing bij jou thuis. Het grote voordeel van maatwerkkasten? Elke vierkante centimeter van je woning wordt benut!

 

Enkele voorbeelden van maatwerkcreaties: ingerichte dressings, bijvoorbeeld ook perfect mogelijk in de holle ruimte onder je trap. Daarnaast zijn we bij De Woonwaaier ook gespecialiseerd in zolderinrichting. Wanneer we een slaapkamer creëren onder een hellend dak is het vaak superhandig om een maatwerkkast in te werken, zodat de kamerruimte maximaal wordt benut.

Ga voor unieke maatwerkkasten.

Kasten in alle afmetingen

Met kasten op maat passen we het kastenwerk naadloos aan de vereisten van jouw woning aan. Dankzij onze speciale focus op maatwerk houden we alle opties open en passen we onze ontwerpen aan de beschikbare ruimtes aan. Zo slagen we erin om dankzij ons maatwerk van kasten je woning een heel eigen look en functionaliteit te geven waaraan je gegarandeerd jarenlang plezier beleeft.

 

Ben je benieuwd hoe we jouw inrichting naar ongekende hoogtes stuwen dankzij een ingenieus concept van maatwerkkasten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier