Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Gyproc plafonds voor een topafwerking

Gyproc-gipsplaten vormen een veelzijdige oplossing voor vele doelen. Je kan er valse plafonds en wanden mee creëren. Zo krijgt jouw woondroom helemaal vorm!

 

Werk je woning af met Gyproc-plafonds en -wanden!

Gyproc-plafonds voor kamerinrichting

Met Gyproc-platen kun je vele kanten uit. Ze zijn dan ook een dankbare manier om kamers af te werken en zolders om te vormen tot slaap- of leefruimte. Grotere ruimtes onderverdelen in kleinere (slaap)ruimtes doe je eenvoudig door de creatie van gipswanden die een robuuste en efficiënte opdeling garanderen.

 

Maar ook de Gyproc-plafonds maken van een kale zolderruimte meteen een ingeklede ruimte die perfect dienst doet als leef- of slaapkamer. Bij De Woonwaaier nemen we de volledige renovatie van je woning voor onze rekening. De grote troef voor jou: jij hoeft maar één partner in te schakelen die het volledige verbouwingsproject trekt, coördineert en feilloos uitvoert. Dankzij die totaalaanpak ben jij altijd gerust en weet je dat de uitvoering van je renovatieproject in professionele handen is.

De Woonwaaier plaatst Gyproc-plafonds en werkt je woning helemaal af.

Van Gyproc-plafonds tot polyvalente ruimtes

Na de ruwbouwfase en de andere grotere renovatiewerkzaamheden is het tijd voor de fijnere afwerking van alle ruimtes. Daarbij komen de plaatsing van Gyproc-plafonds en -wanden op de voorgrond. Onze gespecialiseerde medewerkers transformeren elke ruimte in een mooie kamer waarbij elke vierkante centimeter ruimte optimaal wordt benut. Zo zorgen we voor een woning die helemaal tegemoetkomt aan jouw vereisten.

Ontdek de troeven van Gyproc-plafonds.

Laat de plaatsing van Gyproc-plafonds over aan een professional

Ben je op zoek naar een professionele plaatser van Gyproc-plafonds en wanden die bovendien de uitvoering van je totaalrenovatieproject in handen neemt? Steek dan zeker je licht even op bij De Woonwaaier. Onze medewerkers beantwoorden al je vragen en houden je van elke stap in het verbouwtraject op de hoogte. Zo weet je altijd waaraan en waaraf en sta je dus nooit voor onaangename verrassingen.

 

Meer weten over de plaatsing van Gyproc-plafonds en -wanden binnen een totaalrenovatie door De Woonwaaier? Neem dan nu contact met ons op!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier