Bruggesteenweg 295
8830 Gits
 De partner voor jouw totaalrenovatie
De partner voor jouw totaalrenovatie
1
Kennismaking
& offerte

Heb je een ouder pand gekocht of is je huidige woning toe aan een renovatie? Dan komen we graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. We nemen de huidige situatie van je woning nauwkeurig onder de loep en gaan na of en hoe we jouw wensen in de praktijk kunnen brengen. Van zodra we een duidelijke inschatting hebben gemaakt van het project ontvang je een heldere offerte waarin het volledige kostenplaatje duidelijk wordt opgelijst.

Contacteer ons
Werkwijze
2
Ontdek onze
showroom

Renoveren is de juiste keuzes maken. Om het je gemakkelijker te maken, heeft De Woonwaaier een uiterst ruime showroom van maar liefst 500 vierkante meter. Je vindt er alle mogelijke materialen zoals maatkasten, keukens en vloeren. En dat in diverse opstellingen, zodat je de verschillende combinaties ziet. Dankzij dit uitzonderlijke concept vind je alle materialen die je nodig hebt om van je huis een droomwoning te maken onder één dak terug: een uniek concept dat meer dan behulpzaam is in jouw keuzeproces.

Werkwijze Werkwijze
3
Stipte afspraken
& heldere communicatie

Je gaat in zee met De Woonwaaier? Dan mag je rekenen op heldere afspraken van bij de start. Je krijgt één aanspreekpunt dat je begeleidt doorheen het hele project. Daarbij vormen duidelijke engagementen en stipte communicatie de rode draad. Zo blijf je op elk moment op de hoogte van de stand van zaken.

Werkwijze
Werkwijze
Stel ons al je vragen

Tijdens het volledige renovatieproject blijft je contactpersoon ter beschikking voor alle vragen die je zou hebben. Dankzij die stipte coördinatie garanderen we je een vlot verloop van je project en geniet jij achteraf van een geslaagde verbouwing én de woonst van je dromen!

CONTACTEER ONS
Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie