Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Realisatie van een bijgebouw

Naast de renovatie van bestaande woningen kan je bij De Woonwaaier ook terecht voor de realisatie van nieuwe bijgebouwen. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw woninguitbreiding in goede banen leidt? Zoek niet langer!

 

Ontdek onze werkwijze

Bijgebouw op maat

Bij de renovatie van een woning komt meer kijken dan alleen de vervanging van de keuken en de badkamer. Oudere woningen hebben vaak een beperkte oppervlakte, waardoor een woninguitbreiding essentieel is.  

 

De Woonwaaier heeft jarenlange ervaring met de realisatie van bijgebouwen. Daarbij zorgen we voor een feilloze integratie van het bestaande en het nieuwe gedeelte tot één moderne woning met alle comfort.

De Woonwaaier is jouw partner voor vernieuwbouw.

Hoogwaardige bijgebouwen

De Woonwaaier neemt de constructie van het nieuwe bijgebouw volledig voor zijn rekening en zorgt voor een professionele aanpak van a tot z. We zorgen voor goede funderingen, realiseren ruwbouw en voorzien alle nutsvoorzieningen.

 

Bovendien staan we garant voor de complete afwerking van het bijgebouw met plaatsing van ramen, deuren en vloeren. Zo hoef jij nergens van wakker te liggen en vertrouw je op de aanpak en coördinatie van één betrouwbare totaalpartner.

Met De Woonwaaier kies je resoluut voor vernieuwbouw.

Professionele aanpak

Op zoek naar een deskundige renovatiepartner die jouw woninguitbreiding in goede banen leidt? Dan is De Woonwaaier jouw ideale oplossing. Onze ervaren medewerkers nemen de renovatie van je bestaande woning en de constructie van je bijgebouw in handen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

 

Behalve onze professionele inzet is ook onze uiterst ruime toonzaal in Gits een sterke troef. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid assortiment aan materialen en technieken. Doe inspiratie op voor de keuze van tegels, parket, keuken, badkamer, ramen en deuren in jouw bijgebouw!

 

Neem nu contact met ons op

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" Thijs weet wat werken is. Hij is niet vies om de werken vooruit te laten gaan. In een recordtempo zijn de werken hier begonnen en al even snel waren die achter de rug. Thijs en de architect begrepen ons 100% en kwamen met een voorstel af waar wij ons allebei in konden vinden. Onze woning is dankzij hen nu een echte thuis geworden."
Joris en Els