Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Jouw expert in dakwerken

Een dakwerker vinden is niet altijd evident. Maar wie De Woonwaaier kiest als renovatiepartner heeft dat probleem niet. Want wij staan in voor alle werkzaamheden! Van ruwbouw tot dakwerken en afwerking: één partner die garant staat voor een totaalaanpak en jou volledig ontzorgt!

 

Ontdek hoe De Woonwaaier jouw dakwerken aanpakt

Het belang van dakwerken

Het dak is meer dan de kers op de taart van je woning. Samen met de structuur vormt het de kern van je woning. Laat daarom niets aan het toeval over en kies voor een professionele aannemer voor deze fundamentele dakwerken. Bij De Woonwaaier vind je een team van professionals die erop getraind zijn om jouw totaalproject gestructureerd aan te pakken. Daarbij mag je rekenen op een transparante projectcommunicatie en blijf je van elke fase in het renovatieproces op de hoogte.

 

 

Dakwerken op platte en hellende daken

De Woonwaaier is gespecialiseerd in de constructie van platte en hellende daken. Daarbij telt natuurlijk niet alleen de aanleg van het dak zelf, maar voorzien we ook de nodige isolatiewerken. Ook zorgen we voor de plaatsing van dakgoten, doorvoeren en dakranden. Kortom, met De Woonwaaier ben je verzekerd van een feilloze dakafwerking zodat je jarenlang zonder zorgen geniet van je woning.

Ga voor een expert in dakwerken.

Dakwerken voor isolatie van bestaande daken

Is het bestaande dak van je woning nog goed, maar ontbreekt de nodige isolatie? Ook dan doet De Woonwaaier het nodige. We zorgen er met onze isolatiewerken voor dat je bestaande dak binnen de kortste keren voldoet aan de wettelijke isolatienormen zodat je gerenoveerde woning een uiterst gunstig energiepeil bereikt. Dat merk je door een lagere energiefactuur en een aangenamer binnenklimaat in je huis.

De Woonwaaier is jouw specialist in dakwerken.

Kies voor een specialist in dakwerken

Ben je op zoek naar een specialist in dakwerken die alle nodige werkzaamheden van a tot z feilloos uitvoert? Dan zit je goed bij De Woonwaaier. Vraag gerust meer informatie over onze aanpak van jouw renovatieproject waarbij we ook een inschatting maken van alle noodzakelijke dakwerken.

 

Meer weten over de opties voor dakwerken bij De Woonwaaier? Neem dan snel contact met ons op!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan
" Wat Thijs en zijn team hier realiseerden is werkelijk ongelooflijk. Toen we dit huis kochten waren we echt verkocht door de ligging en het charmante karakter, maar al snel werd het duidelijk dat het helemaal niet aansloot bij onze levensstijl. We hebben er toen onze architect en Thijs bijgehaald. Die twee konden bijzonder goed met elkaar overweg en toverden onze woning om tot een nieuwe woonst waar we echt gelukkig zijn."
Victor en Ella