Bruggesteenweg 295
8830 Gits

Vind steun bij de plaatsing van poutrel

Poutrellen plaatsen, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Tenzij je een specialist inschakelt zoals De Woonwaaier!

 

Maak kennis met onze expertise!

Poutrel plaatsen? Kies voor een expert!

Bij De Woonwaaier zijn we gespecialiseerd in de verwijdering van steunmuren en de vervanging ervan door poutrellen. Zo’n steunbalk plaatsen, is een precisiewerk waarbij je tot in de kleinste details moet weten waarmee je bezig bent om constructiefouten en problemen te vermijden.

 

Poutrel plaatsen: stofvrij werk gegarandeerd

We weten dat er nu eenmaal heel wat komt kijken bij ruwbouwwerken. We maken er bij De Woonwaaier alvast een erezaak van om stof- en afvalvrij te werken. Dat betekent dat je werf er na onze ruwbouwwerken waarbij we steunmuren verwijderen en poutrellen plaatsen weer netjes en ordelijk bijligt. Zo kunnen ook de verdere werkzaamheden gestructureerd worden uitgevoerd op een overzichtelijke werf.

Ga doordacht te werk bij de plaatsing van een poutrel.

Poutrel als decoratie

Een steunmuur verwijderen, een poutrel plaatsen en daarbij het nuttige aan het aangename koppelen? Dat kan! Wist je dat een poutrel ook als decoratief element kan dienen? Zo wordt de ijzeren poutrel een designonderdeel van je renovatieproject. Uiteraard wordt dit al tijdens de conceptfase besproken wanneer je voorkeur hiernaar uit zou gaan.

Met een ijzeren poutrel ondersteun jij je renovatieproject veilig en correct.

Poutrel plaatsen in eigen beheer

Bij De Woonwaaier hebben we alle specialisten in huis om van jouw totaalrenovatieproject een ideale woonst te maken. Onze eigen mensen schatten in welke steunmuren best worden verwijderd en hoe we poutrellen gaan plaatsen als alternatief. Daarbij houden we rekening met alle voorwaarden voor een veilig, praktisch en aantrekkelijk woonconcept. Zo wordt jouw woondroom werkelijkheid en is een kwalitatieve ruwbouw alvast gegarandeerd!

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die jouw project biedt? Dan kan het nuttig zijn om meer inzicht te verwerven in het aantal steunmuren dat kan worden verwijderd met de plaatsing van een poutrel als alternatief.

 

Neem vandaag nog contact op met De Woonwaaier voor jouw concept op maat!

Realisaties

Benieuwd hoe een renovatie van De Woonwaaier oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

{{ imagesalt }}
{{ imagesalt }}
" De aanbouw werd perfect gecoördineerd door Thijs. Van in het begin stonden hij en zijn werkkrachten ons bij in het bouwproces. Ook de samenwerking met de architect verliep prima. Op die manier zijn we snel kunnen overgaan tot de uitvoering van de werken. Terwijl wij de gevelsteen aan het kiezen waren, was Thijs al bezig met de ruwbouw. Kortom: bedankt Thijs om ons een beter leefcomfort te geven!"
Liesbeth en Pieter-Jan
" Bouwwerken Damme Thijs (ref. De Woonwaaier) heeft werkelijk een staaltje vakmanschap afgeleverd. Ze stonden ons bij in elke fase van de werken. Niet alleen de begeleiding en afwerking was top, maar dan ook nog eens de snelheid van de werken. In een mum van tijd toverden ze een slordige boel om tot een strak plaatje. We hebben dan ook meteen onze vrienden uitgenodigd voor een stevig terrasfeestje"
Hanne en Olivier
" Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"
Koen en Annelies
" Wat Thijs met onze woning heeft gedaan weten we eigenlijk zelf niet zo goed. Er zijn zo’n drastische ingrepen gebeurd die wij voor onmogelijk achtten, maar toch wisten Thijs en zijn team hoe ze dit project moesten aanpakken. We hadden grootse plannen en die zijn stuk voor stuk door hen uitgevoerd. Het zijn artiesten in hun vak. Een absolute aanrader voor wie verbouwingen in het voorruitzicht heeft."
Maarten en Sofie